Huvudrätt

Snabb vegetarisk pizza med parmesan och blomkål

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200 grader. Rulla ut den färdiga pizzadegen på en plåt med bakpapper.

2. Dela på blomkålen till små buketter. Skiva champinjonerna tunt. Stek blomkålen och champinjonerna i rikligt med smör.

3. Fördela den rivna osten på pizzan. Lägg över blomkålen och champinjonerna. Grädda i ca 10 minuter. Servera med smulad fetaost och ruccola på toppen.

ingredienser

4

1 paket färdig pizzadeg
2 dl riven parmesan
1 blomkålshuvud
10 champinjon
1 paket fetaost
1 påse ruccola

Dryckestips till receptet
Tommasi Adorato Appassionato Organic

Nr: 3517, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!