Plockmat/mingel

Snittar med burrata, apelsin, pistage och mynta

Gör så här

Dela brödskivorna och rosta dem i en torr stekpanna. Skala och skiva apelsinerna med kniv. Hacka mynta.

Fördela burratan på brödet. Lägg på apelsinskivor. Strö över pistagenötter och mynta. Toppa med flingsalt.

ingredienser

4

4 skivor surdegsbröd
2 apelsiner
2 förpackning burrata
1⁄2 dl pistagenötter, hackade
Mynta
Flingsalt

Dryckestips till receptet
Tommasi Valpolicella

Ett fruktigt vin med smak av körsbär och aningen fat

Nr: 72383, Rött vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Tommasi Surani Atlas Organic

Nu i ny design Tommasi Naturae

Nr: 75292, Rött vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Hola MZ Cava Rosé by Måns Zelmerlöw

Nu lanserar artisten en bubblande rosa dröm!

Nr: 5531501, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!