
Plockmat/mingel
Snittar med burrata, apelsin, pistage och mynta
Gör så här
Dela brödskivorna och rosta dem i en torr stekpanna. Skala och skiva apelsinerna med kniv. Hacka mynta.
Fördela burratan på brödet. Lägg på apelsinskivor. Strö över pistagenötter och mynta. Toppa med flingsalt.
ingredienser
4
4 skivor surdegsbröd
2 apelsiner
2 förpackning burrata
1⁄2 dl pistagenötter, hackade
Mynta
Flingsalt
Dryckestips till receptet

Tommasi Valpolicella
Ett fruktigt vin med smak av körsbär och aningen fat
Nr: 72383, Rött vin , Fruktigt & Smakrikt

Tommasi Surani Atlas Organic
Nu i ny design Tommasi Naturae
Nr: 75292, Rött vin , Friskt & Fruktigt

Hola MZ Cava Rosé by Måns Zelmerlöw
Nu lanserar artisten en bubblande rosa dröm!
Nr: 5531501, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt