Buffé

Steak Sandwich med chilimajo

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 °C.

2. Blanda majonnäsen med sweet chilisås. Dela baguetten.

3. Fördela smör och den rivna parmesanen. Baka i ugnen ca 5 minuter.

4. Stek köttet så det blir lagom rosa. Salta och peppra. Låt vila i någon minut innan du skär upp köttet i strimlor.

5. Stek lätt tomatskivor och lök. Ta ut brödet och lägg på sallad, tomat, lök, kött och toppa med chilimajonnäsen.

ingredienser

4 personer

400 g biff eller flatsteak
1 baguette
1 dl riven parmesan
2 msk smör
1 dl majonnäs
2 msk sweet chilisås
2 rödlökar, skivade
2 stora tomater, skivade
4 salladsblad
salt och peppar

Dryckestips till receptet
The Black Shiraz

Generöst och smakrikt vin med smak av björnbär, plommon och kryddor.

Nr: 6131, Rött vin , Kryddigt & Mustigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!