
Förrätt
Tapas grillade musslor
Gör så här
1. Sätt ugnen på grill 175 grader.
2.Koka musslorna i några minuter så de alla öppnar sig.
3.Fördela de öppna musslorna på en plåt, använd bara den halvan med mussla i.
4. Fräs 1-2 vitlöksklyfor i lite olja. Häll på burken med Tacosås. Låt svalna. Blanda 1 dl panko med finhackad persilja.
5. Fördela Tacoröran jämnt över alla musselskalen. Använd gärna en tesked. Häll på ströbrödsröran. Ställ in musslorna i ugnen ca 10 eller tills ströbrödet tar lite färg. Servera direkt.
ingredienser
4
1 kg musslor
1 burk taco sauce
1 vitlöksklyfta (pressad)
1 dl panko (ströbröd)
1 kruka persilja
Dryckestips till receptet

Gancia Prosecco 375ml
Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!
Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw
En ekologisk cava signerad Måns Zelmerlöw!
Nr: 50260, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV
En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak
Nr: 7891, Champagne , Friskt & Fruktigt