Förrätt

Tapas grillade musslor

Gör så här

1. Sätt ugnen på grill 175 grader.

2.Koka musslorna i några minuter så de alla öppnar sig.

3.Fördela de öppna musslorna på en plåt, använd bara den halvan med mussla i.

4. Fräs 1-2 vitlöksklyfor i lite olja. Häll på burken med Tacosås. Låt svalna. Blanda 1 dl panko med finhackad persilja.

5. Fördela Tacoröran jämnt över alla musselskalen. Använd gärna en tesked. Häll på ströbrödsröran. Ställ in musslorna i ugnen ca 10 eller tills ströbrödet tar lite färg. Servera direkt.

ingredienser

4

1 kg musslor
1 burk taco sauce
1 vitlöksklyfta (pressad)
1 dl panko (ströbröd)
1 kruka persilja

Dryckestips till receptet
Gancia Prosecco 375ml

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 787902, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw

En ekologisk cava signerad Måns Zelmerlöw!

Nr: 5026001, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak

Nr: 789101, Champagne , Friskt & Fruktigt

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!