Plockmat/mingel

Tapas Kallskuret

Gör så här

Använd en vacker skärbräda, fat eller stenskiva och lägg upp allt det kallskurna i grupper. Garnera med cornichoner och oliver.

ingredienser

4

ca 500 gr blandat kallskuren skinka och korv tex Panta negra, Mangalica, Coppa Bazza, Chorizo Magno
150 gr vällagrad parmesan
100 gr Gordal oliver
100 gr Cornichoner

Dryckestips till receptet
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
GIOL Prosecco Collio Organic Brut

Ekologisk prosecco från Italien!

Nr: 79043, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
mzcava
Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw

En ekologisk cava signerad Måns Zelmerlöw!

Nr: 5026001, Mousserande vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!