Drink

Thai Basil & Passion Bellini

Gör så här

Sila bort hälften av pas- sionsfruktskärnorna. Lägg passionsfruktskött, sockerlag och basilikablad i en hög mixerskål och mixa med mixerstav.

Häll fruktpurén i glaset, tillsätt is upp till hälften av glaset och rör om lätt. Toppa med prosecco och fyll upp med is. Strö chili över och garnera med ett basilikablad.

Sockerlag:

1 dl strösocker

1 dl vatten

Koka upp ingrediens- erna och låt lagen kallna. Förvara i kyl.

ingredienser

1 glas

4 cl färsk eller fryst passions- frukt (tinad)
3 cl sockerlag, se recept
10 thaibasilikablad
12 cl Gancia Prosecco
En nypa chiliflakes
Krossad is

Dryckestips till receptet
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!