Huvudrätt

Tortilla med scampi

Gör så här

1. Stek scampi i smör så de blir fasta i köttet.

2. Tvätta limen noga och riv försiktigt av det yttersta skalet och blanda ned i yogurten.

3. Stek tortillan i smör och vitlök i stekpanna. Lättast är att steka en i taget. Lägg upp på tallrikar.

4. Bred ut limeyogurten i botten. Toppa med scampi, tärnad avokado och koriander.

5. Avsluta med att pressa lite lime på toppen.

ingredienser

4

4 tortillas
20 scampi (MSC märkt)
1 avokado
1 vitlöksklyfta (pressad)
2 lime
1 kruka koriander
1 dl grekisk yogurt
1 msk smör

Dryckestips till receptet
Tommasi Adorato Appassionato

Torr och fruktig Soave till skaldjur

Nr: 2147, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Tommasi Adorato Appassionato Organic

Nr: 3517, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!