Huvudrätt

Tortilla med tomater, rädisor och färs

Gör så här

1. Börja med att steka färsen. Salta och peppra. Ställ färsen åt sidan.

2. Stek tortillan i smör i stekpanna. Lättast är att steka en i taget. Lägg upp på tallrikar.

3. Dela tomaterna i 4 delar, tärna avokadon och skär rädisorna i tunna strimlor. Fördela över de 4 tortillorna. Lägg över färsen.

4. Smula över fetaost och garnera med koriander eller basilika.

ingredienser

4

4 tortillas
1 paket fetaost
1 ask gula cocktail tomater
1 ask röda cocktail tomater
1 knippe rädisor
2 avocados, tärnad
1 kruka koriander eller basilika
150 gr köttfärs eller kycklingfärs
Salt och peppar

 

Dryckestips till receptet
Merwida Shiraz

Ett smakrikt, kraftfullt och rättvisemärkt vin från Western Cape

Nr: 2093, Rött vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Lyngrove Pinotage

Sydafrikas röda guld

Nr: 28008, Rött vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer
Loios

Nr: 2521, Rött vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!