Efterrätt

Vit chokladmousse med passionsfrukt och bär

Gör så här

1. Smält chokladen i ett vattenbad. Pressa och riv försiktigt det yttersta skalet på limen och blanda med den smälta chokladen.

2. Vispa upp grädden. Blanda sedan försiktigt ner yogurten, den smälta chokladen och limesaften.

3. Fördela i 4 glas eller formar. Ställ i kylskåpet ca 1 timme.

4. Dela jordgubbarna i mindre bitar. Gröp ur passionsfruktera och blanda med jordgubbarna.

5. Servera chokladmoussen med jordgubbsblandningen.

ingredienser

200 gr vit choklad
rivet skal och saft från 2 st lime
1 msk socker
2 dl vispgrädde
1 dl vaniljyogurt
2 passionsfrukter
jordgubbar

Dryckestips till receptet
Tommasi Monte Croce Passito Bianco

Gott till ost och dessert!

Nr: 74559, Sött vin , Sött

Läs mer
Angostura 1919

Lagrad premium rom

Nr: 504, Sprit ,

Läs mer
Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Nr: 7879, Mousserande vin , Fruktigt & Smakrikt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!