Tillbehör

Waldorfsallad

Gör så här

  1. Rör ihop majonnäs, yoghurt och citronjuice i en bunke, smaka av med salt och peppar.

2. Plocka salladen, skiva sellerin tunt och hyvla äpplet tunt, gärna med en mandolin.

3. Arrangera salladen på tallrikar och servera tillsammans med dressingen.

ingredienser

4

1 dl majonnäs
1 dl yoghurt
1 msk citronjuice
salt och svartpeppar
2 Granny Smith-äpplen
2 selleristjälkar
4 baby gemsallad
1 näve valnötter, grovhackade
½ dl gräslök, finhackad

 

Dryckestips till receptet
Tommasi Adorato Appassionato

Torrt och fruktigt vitt vin till skaldjur

Nr: 2147, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Tommasi Adorato Appassionato Organic

Nr: 3517, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Tommasi Le Volpare Soave

Torr och fruktig Soave till skaldjur

Nr: 85547, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer
prenumerera

Få vintips direkt i din inkorg!
Anmäl dig för vårt nyhetsbrev
och prenumerera på Grapevine

Prenumerera
+ Få vintips direkt i din inkorg!