Tillbehör

Waldorfsallad

Gör så här

  1. Rör ihop majonnäs, yoghurt och citronjuice i en bunke, smaka av med salt och peppar.

2. Plocka salladen, skiva sellerin tunt och hyvla äpplet tunt, gärna med en mandolin.

3. Arrangera salladen på tallrikar och servera tillsammans med dressingen.

ingredienser

4

1 dl majonnäs
1 dl yoghurt
1 msk citronjuice
salt och svartpeppar
2 Granny Smith-äpplen
2 selleristjälkar
4 baby gemsallad
1 näve valnötter, grovhackade
½ dl gräslök, finhackad

 

Dryckestips till receptet
Tommasi Adorato Appassionato

Torr och fruktig Soave till skaldjur

Nr: 2147, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Tommasi Adorato Appassionato Organic

Nr: 3517, Vitt vin , Druvigt & Blommigt

Läs mer
Tommasi Le Volpare Soave

Torr och fruktig Soave till skaldjur

Nr: 85547, Vitt vin , Friskt & Fruktigt

Läs mer

FÅ FLER TIPS FRÅN OSS

Missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev med tips om allt som rör viner! Du vet väl också att du kan prenumeraera på tidning Grapevine i din brevlåda? Anmäl dig här

Oj, just nu verkar det vara lite problem att anmäla sig.
Försök gärna igen.

Tack! Nu är du registrerad och kommer få våra nyhetsbrev. Vi hörs snart!